Afvalbak plastic flesjes

In de reuze petfles PETman gooi je je plastic flesje. In deze bak, die verkrijgbaar is in de kleuren oranje, blauw, geel, zwart en wit, passen 250 tot 300 flesjes van 0,5 liter.

Meer informatie

Afvalbak blikjes

De opvallende vorm van de CANman, namelijk een blikje, maakt meteen duidelijk wat er in de bak hoort. Er passen tussen de 200 en 300 blikjes in de bak.

Meer informatie

Afvalbak koffiebekers

Zet de CUPman in de kantine, bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat, zodat iedereen zijn of haar beker erin kan gooien. Er gaan tussen de 800 en 1000 bekers in de bak.

Meer informatie

Afvalbak restafval

Met de TRASHman zamelt u op een leuke en makkelijke manier restafval in. En is dé oplossing voor het schoonhouden van diverse locaties en (horeca)gelegenheden zoals sport- en schoolkantines, festivals en attractieparken.
Meer informatie

Afvalbak voor op kantoren, scholen, restaurants, etc.

Met het Waste Watcher systeem zamelt u drie verschillende soorten afval in: plastic afval (of PMD), oud papier en restafval. 
Meer informatie

Inzamelsysteem magazijn

Het Knapzaksysteem is simpel en effectief! U zamelt met ons Knapzaksysteem kunststof verpakkingen zoals folie, EPS, PE flacons, petflessen of plantenpotten in.
Meer informatie

Wat wij voor u kunnen betekenen

Uw partner in duurzame oplossingen voor plastic flesjes inzamelen
Knapzak Benelux is dé aanbieder van afvalbakken waarmee u op zowel verplichte als vrijwillige innamepunten plastic flesjes kan inzamelen. Onze opvallende bakken met gepersonaliseerde wikkels maakt plastic flesjes inzamelen een stuk leuker en gemakkelijker. Voor elke ruimte en elk bedrijf, organisatie en vereniging hebben wij geschikte afvalbakken variërend in formaat en kleuren.

Bekijk hieronder welke afvalbak(ken) van Knapzak voor de inzameling van plastic flesjes het beste bij u past en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Bekijk onze producten

Plastic flesjes inzamelen afvalbakken Knapzak Benelux

PETman

De PETman is dol op plastic flesjes! Het is toch leuker om plastic flesjes in een gepersonaliseerde opvallende petfles te gooien dan in een ‘gewone’ afvalbak? Door zijn opvallende vorm trekt de PETman de aandacht. Zet de bak neer bij sportverenigingen, festivals, attractieparken of op school. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. 

Product specificaties

Kleuren

Hoogte

Inhoud

Aantal plastic flesjes

Met het Waste Watcher systeem zamelt u drie verschillende soorten afval in: plastic afval (of PMD), oud papier en restafval. Het Waste Watcher systeem komt in 3 verschillende maten: 60, 87 en 121 liter.

Product specificaties

Kleuren

Afmetingen

Inhoud

Het Knapzaksysteem bestaat uit onze Knaphouder (een metalen buisframe) met daarin een Knapzak (een transparante zak). Met dit systeem zamelt u gemakkelijk en effectief plastic flesjes of andere afvalstromen in.

Of u nu in een klein bedrijf werkt met weinig ruimte voor het scheiden van afval of juist in een groot magazijn; een Knaphouder met Knapzak past altijd. Deze hebben we namelijk in groottes variërend van 60 liter t/m 2500 liter.

Met accessoires zoals een deksel, wielenset of informatieplaat maakt u het gebruik van het Knapzaksysteem nog makkelijker.

Product specificaties

Onderdelen

Afmetingen

Of gebruik onze andere opvallende bakken voor het inzamelen van ander soort afval.

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

Aluminium blikjes horen thuis in de CANman! De opvallende vorm van de CANman, namelijk een blikje, maakt meteen duidelijk wat er in de bak hoort. Leuk voor op scholen, bij sportverenigingen, in attractieparken of op festivals. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. Er passen tussen de 200 en 300 blikjes in de bak (afhankelijk van hoe klein de blikjes worden gemaakt).

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

In de CUPman gooit u al uw kartonnen of plastic bekers. Zet de CUPman in de kantine, bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat, zodat iedereen zijn of haar beker erin kan gooien. De bak past goed in sport- en schoolkantines, maar is ook leuk om op festivals of in attractieparken neer te zetten. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. Er gaan tussen de 800 en 1000 bekers in de bak.

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

Met de Trashman zamelt u op een leuke en makkelijke manier restafval in. De Trashman is de ideale oplossing voor het schoonhouden van diverse locaties en (horeca)gelegenheden zoals sport- en schoolkantines, festivals, attractieparken en bedrijfsrestaurants. Om de Trashman aan te kleden is deze te voorzien van een wikkel. 

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

Ontdek wat Knapzak voor u kan betekenen

© 2022 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame