Wat wij voor u kunnen betekenen

Uw partner in duurzame oplossingen voor plastic flesjes inzamelen
Knapzak Benelux is dé aanbieder van afvalbakken waarmee u op zowel verplichte als vrijwillige innamepunten plastic flesjes kan inzamelen. Onze opvallende bakken met gepersonaliseerde wikkels maakt plastic flesjes inzamelen een stuk leuker en gemakkelijker. Voor elke ruimte en elk bedrijf, organisatie en vereniging hebben wij geschikte afvalbakken variërend in formaat en kleuren.

Bekijk hieronder welke afvalbak(ken) van Knapzak voor de inzameling van plastic flesjes het beste bij u past en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Over Knapzak Benelux

Verbeter de wereld, begin met Knapzak
Knapzak, daar knapt de wereld van op. Als toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking dragen wij bij aan het creëren van een duurzame wereld. Wij bieden inventieve oplossingen aan bedrijven om efficiënt afval in te zamelen, zodat wij hen helpen om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.  

  • Knapzak ontzorgt de klant zodat deze op een effectieve manier afval aan de bron kan scheiden.
  • Knapzak levert kwalitatieve hoogwaardige producten, zodat alles in één keer goed kan gaan.
  • Knapzak helpt klanten geld te besparen door afval te scheiden.
  • Knapzak helpt bedrijven te voldoen aan de wettelijke, maatschappelijk en eigen normen met betrekking tot de circulaire economie.

Bekijk onze producten

Plastic flesjes inzamelen afvalbakken Knapzak Benelux

PETman

De PETman is dol op plastic flesjes! Het is toch leuker om plastic flesjes in een gepersonaliseerde opvallende petfles te gooien dan in een ‘gewone’ afvalbak? Door zijn opvallende vorm trekt de PETman de aandacht. Zet de bak neer bij sportverenigingen, festivals, attractieparken of op school. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. 

Product specificaties

Kleuren

Hoogte

Inhoud

Aantal plastic flesjes

Met de Waste Watcher systeem zamelt u drie verschillende soorten afval in: plastic afval (of PMD), oud papier en restafval. Het Waste Watcher systeem komt in 3 verschillende maten.

Product specificaties

Kleuren

Afmetingen

Inhoud

Het Knapzaksysteem bestaat uit onze Knaphouder (een metalen buisframe) met daarin een Knapzak (een transparante zak). Met dit systeem zamelt u gemakkelijk en effectief plastic flesjes of andere afvalstromen in.

Of u nu in een klein bedrijf werkt met weinig ruimte voor het scheiden van afval of juist in een groot magazijn; een Knaphouder met Knapzak past altijd. Deze hebben we namelijk in groottes variërend van 60 liter t/m 2500 liter.

Met accessoires zoals een deksel, wielenset of informatieplaat maakt u het gebruik van het Knapzaksysteem nog makkelijker.

Product specificaties

Onderdelen

Afmetingen

Of gebruik onze andere opvallende bakken voor het inzamelen van ander soort afval.

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

Aluminium blikjes horen thuis in de CANman! De opvallende vorm van de CANman, namelijk een blikje, maakt meteen duidelijk wat er in de bak hoort. Leuk voor op scholen, bij sportverenigingen, in attractieparken of op festivals. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. Er passen tussen de 200 en 300 blikjes in de bak (afhankelijk van hoe klein de blikjes worden gemaakt).

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

In de CUPman gooit u al uw kartonnen of plastic bekers. Zet de CUPman in de kantine, bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat, zodat iedereen zijn of haar beker erin kan gooien. De bak past goed in sport- en schoolkantines, maar is ook leuk om op festivals of in attractieparken neer te zetten. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. Er gaan tussen de 800 en 1000 bekers in de bak.

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

Plastic flesjes inzamelen statiegeld Knapzak Benelux

Met de Trashman zamelt u op een leuke en makkelijke manier restafval in. De Trashman is de ideale oplossing voor het schoonhouden van diverse locaties en (horeca)gelegenheden zoals sport- en schoolkantines, festivals, attractieparken en bedrijfsrestaurants. Om de Trashman aan te kleden is deze te voorzien van een wikkel. 

Product specificaties

Hoogte

Inhoud

JA! Ik wil ook gebruik maken van de Knapzak bakken

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2021 Knapzak Benelux