Bekijk portfolio

Knapzak Benelux levert afvalbakken, afvalzakken en afvalzakhouders aan klanten door heel Nederland, België, Frankrijk en daarbuiten. Onze klanten zijn actief in allerlei verschillende sectoren. Van retail, logistiek en productie tot horeca, recreatie en onderwijs.

Hieronder ziet u een greep uit de bedrijven die onze inzamelbakken gebruiken om plastic zwerfafval tegen te gaan. Samen gaan we voor een schonere wereld!

Bioscopen door heel Nederland waaronder de Euroscoop maken gebruik van onze populaire PETman voor de inzameling van plastic flesjes. De PETman is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, blauw, wit en zwart.  

Papier inzamelen maakt Jumbo Visma gemakkelijk en leuk met behulp van onze Waste Watcher bak. Zij hebben gekozen voor gepersonaliseerde stickers met hun huisstijl erop. 

Jumbo Visma heeft gekozen voor onze zwarte PETman met gepersonaliseerd wikkel voor de inzameling van plastic flesjes. De opbrengst van het statiegeld gaat naar de Jumbo-Visma academy. Een goed initiatief! 

Bioscopen door heel Nederland waaronder de Euroscoop in Tilburg maken gebruik van onze populaire PETman voor de inzameling van plastic flesjes. De PETman is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, blauw, wit en zwart.  

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden maakt gebruik van onze oranje PETman in de kantine. Door zijn opvallende vorm trekt de PETman de aandacht van scholieren. Én het is toch leuker om plastic flesjes in een gepersonaliseerde opvallende petfles te gooien dan in een ‘gewone’ afvalbak? 

Ook bedrijfscateraar Vitam draagt bij aan een schonere en betere wereld met minder plastic afval! Met behulp van gepersonaliseerde Waste Watcher bakken kunnen gasten hun lege plastic flesjes inleveren in ruil voor statiegeld. En de opbrengst van het ingezamelde statiegeld doneren zij aan verschillende goede doelen. 

Avans Hogeschool was als eerste hogeschool in Nederland gestart met een grote actie om PET-flessen apart in te zamelen. Met behulp van onze witte gepersonaliseerde PETman maken zij studenten en medewerkers bewust van het belang van recycling. 

Onze PETman schittert al door heel het land bij verschillende sportverenigingen, zoals voetbal-, tennis- en hockeyclubs. Bij VV Rijen staan onze oranje PETmans voor de inzameling van plastic flesjes. Wist je dat 250 tot 300 flesjes in de PETman passen?

Filmtheater Omniversum maakt gebruik van onze blauwe PETman met gepersonaliseerd wikkel. Met een gepersonaliseerd wikkel maakt u de bak naar uw eigen huisstijl of smaak. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

In de zomer van 2016 heeft de gemeente Terneuzen 10 oranje PETmans neergezet bij de buitenzwembaden om het apart inzamelen van plastic te stimuleren. Terneuzen wil via onze bakken extra aandacht vestigen op het inzamelen van plastic.

Tennisclubs waaronder Thor de Bataaf maken gebruik van onze PETman bij het veld en in de kantine. Wist u dat onze Waste Watcher bakken en het Knapzaksysteem ook zeer geschikt zijn voor de inzameling van plastic flesjes?

Ook op Utrecht CS vindt u onze ludieke bak die dol is op plastic flesjes: de PETman. Bij een afname van 16 stuks of meer, kan u ook kiezen voor grijze, groene en rode bakken i.p.v. de 5 standaard kleuren.

Door deze hele school staan onze Waste Watchers en PETmans om de school schoon te houden. Leerlingen reageren positief op de afvalbakken en het scheiden van afval. Conciërge Leon vertelt: “Leerlingen worden zich steeds meer bewust van het scheiden van afval en het nut daarvan.”

Ook friettenten hebben te maken met veel plastic afval. Het Knapzaksysteem met accessoires zoals een wielenset, informatiebord en deksel is uitermate geschikt om plastic zwerfafval tegen te gaan. 

“Sinds de zomer van 2018 hebben wij 4 PETman inzamelpunten in het park staan. De herkenbaarheid van de petfles zorgt ervoor dat het voor gasten direct duidelijk is dat het om de inzameling van PET flessen gaat. Hierdoor raakt de afvalstroom veel minder vervuild en is deze beter geschikt voor recycling. Het is ideaal dat we zelf een wikkel konden ontwerpen waardoor de fles qua uitstraling perfect bij ons park past,” vertelt een medewerker van het Dolfinarium.

Ontdek wat Knapzak voor u kan betekenen

© 2021 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame