Samen voor een schonere wereld. Als toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking draagt Knapzak Benelux bij aan het creëren van een circulaire economie en een duurzame wereld. Dit doen wij door het leveren van kennis en kwalitatief hoogwaardige producten aan bedrijven die afval produceren. Met behulp van onze afvalscheidingsproducten zijn zij in staat om afval aan de bron te scheiden en duurzaam te werken.

De Knapzak

Deze transparante afvalzakken zijn speciaal gemaakt voor het inzamelen van verschillende kunststof verpakkingen. Verkrijgbaar in diverse formaten, diktes en materialen

De Knaphouder

Deze afvalzakhouders met bijbehorende Knapzakken zijn het perfecte duo. Een Knaphouder met Knapzak past namelijk altijd. Deze hebben we in groottes variërend van 60 t/m 2500 liter.

Zakken voor bakken

Afval inzamelen doe je met onze bio-, container-, palletbox- en vuilniszakken. Daarnaast houd je met de zakken je container schoon. Wij hebben zakken in verschillende kleuren, diktes en materialen. 

MAN-serie

De vier bakken uit de MAN-serie, de PETman, TRASHman, CUPman en CANman, vallen net wat meer op dan een gewone prullenbak waardoor men sneller geneigd is hier hun afval in te gooien in deze ludieke bakken.

Waste Watcher

Met het Waste Watcher systeem zamel je drie verschillende soorten afval in: plastic afval (of PMD), oud papier en restafval. Het Waste Watcher systeem komt in 3 verschillende maten: 60, 87 en 121 liter.

Shredinator

De Shredinator is een grijze 87 liter bak voor het inzamelen van vertrouwelijke documenten. Middels het deksel met slot zijn je ingezamelde documenten veilig. De bak is ook te personaliseren d.m.v. stickers en infoplaten. 

Afval scheiden begint met de afvalzakken, afvalzakhouders en afvalbakken van Knapzak Benelux

Wil je ook op een efficiënte en laagdrempelige manier afval scheiden en bijdragen aan een betere, schonere wereld? Dan ben je bij Knapzak Benelux aan het juiste adres! Knapzak is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook die van het meest effectieve inzamelsysteem: het Knapzaksysteem, bestaande uit onze Knaphouder met daarin een Knapzak. Of je nu in een klein bedrijf werkt met weinig ruimte voor het scheiden van afval of juist in een groot magazijn; een Knaphouder met Knapzak past altijd. Deze hebben we namelijk in groottes variërend van 60 liter t/m 2500 liter.

Voor afvalscheidingsbakken met bijbehorende vuilniszakken en voor container-, pallet- en biozakken kan je ook bij ons terecht. Onze uitblinker in bakken is de PETman, een opvallend vrolijke bak in de vorm van een 1,80 meter hoge reuze petfles. Hiermee zamel je petflesjes in. In deze serie hebben we ook een CANman voor het inzamelen van blikjes, een CUPman voor koffie- en theebekers en een TRASHman voor restafval. Daarnaast ontwikkelen wij klantspecifieke producten zoals eigen zakbedrukkingen of gepersonaliseerde wikkels, stickers en infoborden voor bakken.

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

© 2022 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame