Offerte aanvragen

Wil je ook op een laagdrempelige en efficiënte manier plastic flesjes inzamelen en eventueel ander afval? Met behulp van onze opvallende, vrolijke afvalbakken is zwerfafval verleden tijd, heb je minder restafval kosten én ontstaat er een zuivere scheiding van afvalstromen. Win-win! Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Offerteformulier

Knapzak Benelux

PETMAN

In de reuze petfles PETman gooi je je plastic flesje. In deze bak, die verkrijgbaar is in de kleuren oranje, blauw, geel, zwart en wit, passen 250 tot 300 flesjes van 0,5 liter.

Meer informatie

CANMAN

De opvallende vorm van de CANman, namelijk een blikje, maakt meteen duidelijk wat er in de bak hoort. Er passen tussen de 200 en 300 blikjes in de bak.

Meer informatie

CUPMAN

Zet de CUPman in de kantine, bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat, zodat iedereen zijn of haar beker erin kan gooien. Er gaan tussen de 800 en 1000 bekers in de bak.

Meer informatie

TRASHMAN

Met de TRASHman zamelt u op een leuke en makkelijke manier restafval in. En is dé oplossing voor het schoonhouden van diverse locaties en (horeca)gelegenheden zoals sport- en schoolkantines, festivals en attractieparken.
Meer informatie

Waste Watcher

Met het Waste Watcher systeem zamelt u drie verschillende soorten afval in: plastic afval (of PMD), oud papier en restafval. 
Meer informatie

Het Knapzaksyteem

Het Knapzaksysteem is simpel en effectief! U zamelt met ons Knapzaksysteem kunststof verpakkingen zoals folie, EPS, PE flacons, petflessen of plantenpotten in.
Meer informatie

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen