Kennisbak

Circulaire Economie in Nederland

Nederland streeft naar een toekomst waarin afval niet meer bestaat, waarin grondstoffen worden hergebruikt en onze ecologische voetafdruk drastisch wordt verminderd. Lees meer om erachter te komen hoe Knapzak bijdraagt aan een circulaire economie

Lees meer »

Afval scheiden in het onderwijs

Om het afvalprobleem van scholen op te lossen, levert Knapzak Benelux afvalsystemen op maat. Zo bieden wij afvalscheidingsproducten aan voor binnen en buiten, in verschillende soorten en maten en voor de inzameling van uiteenlopende afvalstromen.

Lees meer »

Hoe ontwerp ik een wikkel?

Ben je van plan om afval in te zamelen met een van onze toffe bakken uit de MAN-serie? Bijvoorbeeld de PETman voor plastic flesjes of de CANman voor blikjes? En wil je deze inzamelbakken pimpen naar je eigen smaak of huisstijl? Met onze handleiding wordt dit een fluitje van een cent.

Lees meer »

Afvalbakken voor op school

Stel je eens voor: afvalbakken die niet alleen hun werk doen, maar er ook nog eens super cool uitzien. Ja, je leest het goed! Knapzak brengt kleur en flair naar de niet-zo-sexy wereld van afvalscheiding. Onze opvallende afvalbakken stelen niet alleen de show, maar brengen ook een krachtige boodschap over aan…

Lees meer »

Afval scheiden op de camping

Door te starten met afval scheiden op de camping, draag je bij aan schone en milieuvriendelijke omgeving. Wil je ook graag persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van afval scheiden op de camping? Knapzak adviseert je graag in de keuze voor een passende oplossing op jouw camping.

Lees meer »

Afval scheiden op festivals

Het festival seizoen is gestart! Wat betekent massa’s dansende mensen en talloze lachende gezichten, maar ook grote hoeveelheden afval. Knapzak helpt je op weg om het afvalbeleid op je festival of evenement in goede banen te leiden.

Lees meer »

Afval scheiden op de sportclub

Wist je dat een sportaccommodatie jaarlijks gemiddeld 400 kilo plastic afval produceert? Dat kan beter als je het ons vraagt! Benieuwd hoe je met jouw sportclub kan bijdragen aan een groenere wereld en kan besparen op afvalkosten?

Lees meer »

Invoering statiegeld op blikjes

Per 31 december 2022 wordt statiegeld op blikjes ingevoerd. Wat betekent dat er, net zoals bij kleine plastic flesjes, per blikje 15 eurocent statiegeld wordt gerekend. Met als doel om de circa 2 miljard blikjes die jaarlijks over de toonbank gaan in te zamelen en recyclen…

Lees meer »

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

© 2023 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame