Help het milieu een handje
en geniet van de statiegeldopbrengsten

Maak nu ook het verschil!

Hey daar! Ben jij ook klaar om een verschil te maken voor het milieu en tegelijkertijd wat extra geld te verdienen? Dan heeft Knapzak goed nieuws voor je! Onze opvallende afvalbakken voor de inzameling van statiegeld flesjes en blikjes zijn precies wat je nodig hebt.

Inzamelbakken voor statiegeld

Functionele en duurzame afvalbakken

Onze inzamelbakken, waaronder de PETman, CANman en WasteWatcher zijn speciaal ontworpen om op een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke manier blikjes en flesjes te recyclen. Geen gedoe meer met rondzwervend afval, want met deze bakken heb je alles keurig op één plek!

Persoonlijke touch

Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze bakken volledig te personaliseren naar jouw eigen huisstijl. Van je logo tot de kleuren die jouw club vertegenwoordigen, de afvalbakken kunnen zo worden vormgegeven dat ze perfect passen bij de visuele identiteit van jouw vereniging.

Extra geld in het laatje

Met de statiegeldopbrengsten kan je als vereniging leuke dingen doen. Stel je voor dat je die langverwachte uitjes, teambuilding-activiteiten of zelfs spannende wedstrijden kunt organiseren zonder je zorgen te maken over het budget. Je kan nu ook investeren in nieuwe materialen, uitrusting of faciliteiten om je vereniging naar een hoger niveau te tillen en de leden een nog betere ervaring te bieden.

Onze afvalbakken voor statiegeldinzameling zijn dé sleutel tot een groenere toekomst

Kies ook voor onze inzamelbakken en ontdek de vele voordelen die de statiegeldopbrengsten met zich meebrengen! Laten we samen een verschil maken en plezier beleven aan een schone omgeving en alle mooie dingen die mogelijk worden met de extra opbrengsten.

Wat onze inzamelbakken zo uniek maakt, is de mogelijkheid om ze volledig te personaliseren naar jouw eigen huisstijl. Van je bedrijfslogo tot de kleuren die jouw merk vertegenwoordigen, de afvalbakken kunnen zo worden vormgegeven dat ze perfect passen bij de visuele identiteit van jouw onderneming. Dit zorgt niet alleen voor een consistente uitstraling in jouw ruimte, maar versterkt ook je merkidentiteit en creëert een blijvende indruk bij bezoekers, klanten en medewerkers.

Met onze gepersonaliseerde afvalbakken haal je niet alleen een praktisch en duurzaam product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging die jouw huisstijl versterkt. Ontdek ook hoe onze bakken jouw ruimte transformeren en afvalscheiding naar een geheel nieuw niveau tillen!

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2023 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame