Afval scheiden
op school

Scholen opgelet! 

Stel je eens voor: afvalbakken die niet alleen hun werk doen, maar er ook nog eens super cool uitzien. Ja, je leest het goed! Knapzak brengt kleur en flair naar de niet-zo-sexy wereld van afvalscheiding.

Onze opvallende afvalbakken stelen niet alleen de show, maar brengen ook een krachtige boodschap over aan leerlingen m.b.t. duurzaamheid en recycling.

Ideaal voor op het schoolplein, de kantine en wandelgangen.

Waarom onze afvalbakken niet mogen ontbreken op jouw school:

Fun én functioneel

Met onze kleurrijke en opvallende afvalbakken wordt afval weggooien bijna een leuke bezigheid. Wie had dat gedacht?

Uniek en eigen

Personaliseer de bakken met je schoolkleuren, logo, motto of een pakkende tekst die iedereen laat glimlachen. Jouw school, jouw stijl!

Opvallen en motiveren

Wie wil er nu saaie grijze prullenbakken wanneer je opvallende afvalbakken kunt hebben? Onze grote bakken met eye-catching designs trekken de aandacht en moedigen studenten aan om hun afval correct te scheiden.

All-in pakket

Verschillende afvalstromen? Geen zorgen! Onze bakken zijn er voor alle afvalsoorten. Van papier tot plastic en alles daartussenin.

Duurzaam en groen denken

Door recycling en afvalvermindering te bevorderen, draagt jouw school bij aan een beter milieu. En met onze bakken wordt dat wel héél makkelijk.

Slimme investering

De bakken betalen zichzelf in rap tempo weer terug! Met onze bakken voor statiegeldinzameling heb je als school een positieve impact op het milieu én kan je profiteren van de statiegeldopbrengsten. Win-win!

Knappe omgeving

De bakken betalen zichzelf in rap tempo weer terug! Met onze bakken voor statiegeldinzameling heb je als school een positieve impact op het milieu én kan je profiteren van de statiegeldopbrengsten. Win-win!

Start ook met afval scheiden op jouw school

Dus, als je zin hebt in wat kleur en fun terwijl je het milieu een handje helpt, zijn deze prullenbakken een no-brainer voor jouw school! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze afvalbakken afvalscheiding naar een geheel nieuw niveau tillen.

Wat onze inzamelbakken zo uniek maakt, is de mogelijkheid om ze volledig te personaliseren naar jouw eigen huisstijl. Van je bedrijfslogo tot de kleuren die jouw merk vertegenwoordigen, de afvalbakken kunnen zo worden vormgegeven dat ze perfect passen bij de visuele identiteit van jouw onderneming. Dit zorgt niet alleen voor een consistente uitstraling in jouw ruimte, maar versterkt ook je merkidentiteit en creëert een blijvende indruk bij bezoekers, klanten en medewerkers.

Met onze gepersonaliseerde afvalbakken haal je niet alleen een praktisch en duurzaam product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging die jouw huisstijl versterkt. Ontdek ook hoe onze bakken jouw ruimte transformeren en afvalscheiding naar een geheel nieuw niveau tillen!

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2023 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame