Afval scheiden
op festivals

Starten met afval scheiden op festivals
Afval scheiden op festivals is een “groen” initiatief dat gelukkig steeds meer populariteit wint! Festivals zijn geweldige feesten waar mensen samenkomen om van muziek, eten en drinken te genieten. Maar al dat feesten kan behoorlijk wat afval opleveren. Gelukkig kunnen we dit probleem aanpakken door afval op festivals op een slimme manier te scheiden.

Stimuleer afvalscheiding bij festivalbezoekers

Het festival seizoen is gestart! Wat betekent massa’s dansende mensen en talloze lachende gezichten, maar ook grote hoeveelheden afval. Denk aan: bekers, etensresten, flyers, sigaretten, campingspullen etc. Het is van groot belang om al deze afvalstromen correct te scheiden.

Knapzak helpt je op weg om het afvalbeleid op je festival of evenement in goede banen te leiden. Met behulp van onze grote opvallende afvalbakken stimuleer je bezoekers om afval te scheiden en het festivalterrein schoon te houden.

Afvalvrije festivals en evenementen

Deze opvallende flesvormige afvalbak is speciaal ontworpen voor lege (statiegeld) plastic flesjes. Door zijn opvallende vorm trekt de PETman de aandacht. Het is toch leuker om je plastic flesje in een gepersonaliseerde opvallende reuzen petfles te gooien dan in een ‘gewone’ afvalbak?

Deze statiegeld container heeft een inhoud van 210 liter waardoor er ruimte is voor 250 lege flesjes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, wit en zwart).

Deze opvallende blikvormige afvalbak is speciaal ontworpen voor lege (statiegeld) blikjes. Met deze blikvanger zamel je gemakkelijk en efficiënt blikjes in.

Deze statiegeld container heeft een inhoud van 145 liter, is gemaakt van virgin materiaal en heeft een rubberen rozet in de inwerp opening ter voorkoming van ongedierte, inregenen, etc.

De TRASHman wordt vrolijk van restafval. Deze inzamelbak voor restafval is de ideale oplossing voor het schoonhouden van diverse locaties en (horeca)gelegenheden zoals evenementen en festivals.

Het deksel is eenvoudig los te halen, waarmee de afvalzak handig te wisselen is. In geval van buitengebruik is het raadzaam de TRASHman te verzwaren met een aantal stoeptegels.

De CUPman is een grote inzamelbak geschikt voor zowel papieren als plastic bekers. Zet deze afvalbak in de buurt van eetgelegenheden, zodat men gemakkelijk hun bekers kan weggooien.

Er gaan tussen de 800 en 1000 bekers in de bak.

Daarnaast kan je de afvalbakken volledig naar je huisstijl of smaak maken d.m.v. gepersonaliseerde wikkels, bijvoorbeeld met een eigen logo, tekst en kleuren.

Stel je voor: een festivalterrein met kleurrijke afvalbakken versierd met stickers in jouw huisstijl. Elk van deze bakken heeft een speciale missie: de ene is voor plastic flessen, de andere voor blikjes en er is er zelfs één voor papier en karton. Door simpelweg je afval in de juiste bak te gooien, kun je meehelpen aan een groenere en schonere omgeving.

Afvalbakken bestellen voor op jouw evenement / festival

Wil jij ook aan de slag met afval scheiden? Knapzak helpt je graag op weg om het afvalbeleid op jouw evenement in goede banen te leiden. Bekijk ons assortiment afvalbakken en vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2023 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame