Stichting DOVIE heeft er een mannetje bij: de PETman

Stichting DOVIE heeft er een mannetje bij:

De PETman

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij Knapzak en daarom hebben we een gepersonaliseerde PETman geschonken aan Stichting Dovie. Ook zij laten de PETman ‘zwerven’ door Brabant. Dus als je hem ziet, gooi dan je lege petfles(sen) en blikjes erin. Bedankt!

Over Stichting Dovie

De stichting biedt rolstoelgebruikers met een fysieke beperking de mogelijkheid om met het gezin en/of verzorger te ontspannen en te recreëren in een volledig aangepaste vakantiewoning in Engeland.

Uit ervaring weet de stichting dat veel rolstoelgebonden reizigers tegengehouden worden op vakantie te gaan. Want wat moeten ze veel meesjouwen aan aangepaste hulpmiddelen en apparaten. De idealistische doelstelling van Stichting DOVIE – Drempelloos Op Vakantie In Engeland – is het realiseren van een volledig rolstoeltoegankelijk vakantiehuis in Kent, Engeland. Ook biedt de stichting ondersteuning aan mensen uit deze doelgroep om een vakantie naar de aangepaste vakantiewoning in Engeland mogelijk te maken. Dit is erg belangrijk, want een aangepaste vakantiewoning huren is duurder dan gebruikelijk.

Knapzak is de aanbieder van afvalbakken voor de inzameling van blikjes en plastic flesjes

Onze opvallende inzamelbakken, waaronder de CANman en PETman, maken blikjes inzamelen leuk en gemakkelijk. En wist je dat onze bakken volledig te personaliseren zijn naar jouw smaak of huisstijl?

Meer weten over deze verandering of een offerte aanvragen voor onze inzamelbakken?
Neem dan een kijkje op onze website:

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2023 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame