Statiegeld op blikjes

Vanaf 1 april 2023

statiegeld op blikjes

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver: een consumentvriendelijk statiegeldsysteem voor blikjes. De overheid heeft hiervoor het minimale statiegeldbedrag vastgesteld op € 0,15. Net zoals bij plastic flesjes wordt het een inleversysteem waarbij de consument blikjes kan inleveren bij innamepunten zoals supermarkten, tankstations, OV-stations, horecagelegenheden, sportverenigingen, bioscopen etc.

Doel statiegeld op blikjes

Het doel van het statiegeldsysteem is om waardevol materiaal te recyclen én om het aantal blikjes in het zwerfafval aanzienlijk te verminderen.

Wij zijn de aanbieder van afvalbakken voor de inzameling van blikjes

Onze opvallende afvalbakken / donatiebakken, waaronder de CANman en PETman, maken blikjes inzamelen leuk en gemakkelijk. En wist je dat onze bakken volledig te personaliseren zijn naar jouw smaak of huisstijl?

Meer weten over deze verandering of een offerte aanvragen voor onze inzamelbakken?
Neem dan een kijkje op onze website:

Ontdek wat Knapzak voor jou kan betekenen

Contact

Let's connect

Nieuwsbrief

© 2022 Knapzak Benelux | Gemaakt door DreamWork Reclame